Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 318 common:people_all_forms

Зорепадом летять роки...

Date: 3 лютого 2020 о 15:46
174 view

Уже стало доброю традицією у Костопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 щороку проводити вечір-зустріч із шкільними друзями. Ось і цього року 1 лютого 2020 року у стінах рідної школи зібралися випускники, які закінчили школу 1970, 1975, 1980, 1985, 1990, 1995, 2000, 2005, 2010, 2015 рр. Для кожного випускника школа – це віконце у Країну знань. А зустріч із шкільним минулим – це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, екскурсії… А найголовніше – це довгоочікувана зустріч із улюбленими вчителями, які  посіяли у серцях колишніх дітей зернинки розуму та добра, навчили любити свій рідний край.
З теплотою та щирими слова ведучі  зверталися саме до них – педагогів, добрих, терплячих, розумних, завжди з промінчиками любові в очах. Особливо приємно було побачити у залі та привітати бурхливими оплесками вчителів, які вже на заслуженому відпочинку, а саме: Петренчука Василя Антоновича, Снітко Марію Василівну, Кучко Марію Юхимівну, Блонську Людмилу Вікторівну, Лабенську Надію Серафимівну, Чебан Ванду Казимирівну, Кострову Світлану Мефодіївну. Приємно було зустріти педагогів, які, хоча й працюють в інших закладах освіти, але не забувають нашу школу – Мельник Надію Адамівну (проректора РОІППО), Гернегу Ірину Михайлівну (заступника директора навчально-виховонї роботи Костопільської ЗОШ № 4), Мирун Людмилу Сергіївну (вчителя географії Костопільської ЗОШ № 8). Завжди з теплотою у серці випускники Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 будуть згадувати всіх своїх учителів, які сьогодні працюють у своїй рідній школі. А пам’ять про тих, які не змогли прийти, бо вже відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання. Також на святі привітали та подякували за героїзм Олександру Кореві, випускнику-ювіляру 2000 року, який брав участь у проведені ООС. Серед учасників цієї неповторної зустрічі були присутні випускники, які поєднали свою долю із педагогічною нивою, а це Григоренко Галина Володимирівна, Басюк Наталія Олександрівна (випускниці 1980 року) та Білоус Василь Миколайович (випускник 1985 року).
 Протягом усього вечора-зустрічі панувала тепла і доброзичлива атмосфера. Святково прибраний зал, щире спілкування, світлини шкільних моментів, душевні пісні та запальні танці (художні та музичні керівники Людмила Озарчук, Тетяна Басюк, Маргарита Мирошниченко, Інна Вахнюк) повернули гостей у незабутній безтурботний час  дитинства…. 
Із привітальним словом до гостей звернулася директорка закладу освіти – Алла Петрик. Вона щиро подякувала випускникам школи за те, що вони не забувають стежину в рідну школу, звідки вони вилетіли в широкий світ. Та у такій шкільній родині згадала про іменинників-ювілярів 2019 року: Лабенську Надію Серафимівну, Малиш Надію Сидорівну, Дідуха Олександра Миколайовича. Від імені всіх класних керівників із привітальним словом звернулася Басюк Ніна Віталіївна (класний керівник випуску 2010 року): «Повернімося у ті незабутні роки юності, які залишаються у пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме у школі проводить свої найкращі роки життя людина. Ми гордимося своїми випускникамиі твердо віримо, що всі стали хорошими людьми. Хай не образяться інші, бо я скажу – ви сьогодні найкращі. Ви молодці, повні сил та молодечого завзяття, всі здорові, а це, повірте, - найголовніше. Я хочу вам побажати, щоб все в житті давалося легко, всі ідеї перетворювалися на вашу реальність, а плани реалізовувалися без перешкод і труднощів». А також присутніми на святі були класні керівники випускників ювілейних років: Максимчук О.В., Глухоцька Л.Ф., Мельник Н.А., Гернега І.М., Кострова С.М., Мирун Л.С., Чирук Л.А., Чебан В.К., Петренчук В.А., Снітко М.В.
 Пролунав шкільний дзвінок! Але тепер він покликав не в шумний клас, не на уроки. Він попросив пригадати шкільні роки, такі багаті на прекрасні спогади…
 Завершилася урочиста частина вечора частуванням  святкового короваю. Право розділити цей хліб було надано Петренчуку Василю Антоновичу (директору 1986-1992 рр.) та випускнику 1985 року Алексійчуку Андрію Петровичу (директор Костопільського будівельно-технологічного коледжу НУВГП). Далі в програмі були зустрічі, таке довгоочікуване спілкування зі своїми вчителями та однокласниками…
 Свято – зустріч випускників дала можливість всім присутнім на декілька годин поринути у шкільний, найяскравіший час у житті, у спогади про веселе і безтурботне дитинство, ще раз перегорнути сторінку шкільного життя. Усі випускники Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 були вдячні за святковий концерт, присвячений саме їм, колишнім учням рідної школи.  А їхня Альма Матер дуже гордиться своїми випускниками. Роки летять, але рідна школа не старіє, пам’ятає усіх випускників і гостинно запрошує уже на уроки шкільного дитинства… До нових зустрічей!

Comments:
Only authorized users can leave comments.